Lijkt veranderen onmogelijk!?

Ervaar jij ook dat veranderen soms écht onmogelijk lijkt? Dit is niet gek en het ligt niet aan jou! Ons brein is namelijk geprogrammeerd door diverse overtuigingen. Deze overtuigingen zijn al in je kinderjaren ontstaan door je opvoeding, cultuur, omgeving en persoonlijke dingen die je hebt meegemaakt. Deze overtuigingen bepalen (onbewust) hoe je over dingen denkt, hoe je je vervolgens voelt, hoe je je gedraagt en hoe gebeurtenissen en situaties zich uiteindelijk in jouw leven ontvouwen.

Als je ervaart dat het onmogelijk voelt om je gedrag te veranderen dan zit het dus niet in je mindset/ gedachten maar in de overtuiging die daar onder ligt!

Hoe kun je nou zo`n overtuiging of aansturingsprogramma wijzigen zodat het veranderen van je mindset/ gedachten en vervolgens je gevoel, gedrag en de situaties die het gevolg zijn van je gedrag wel gaan zoals je zou willen?

  • Nieuwe neurale paden creëren in je brein; Affirmeren, door de kracht van herhaling van gewenste gedachten en gevoelens toe te passen. Hoe vaker je iets ziet, hoort, voelt, proeft en ruikt, hoe meer dit als een gebaande weg gaat worden.
  • Hypnotherapie; In hypnose hebben we toegang tot ons onderbewuste brein, hier liggen alle overtuigingen opgeslagen. In het onderbewustzijn kunnen we bestaande overtuigingen ook her schrijven naar ‘programma`s die wel in lijn zijn met je doelen en verlangens.

Verander je binnenwereld en je buitenwereld veranderd met je mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen laat dan hier je mailadres achter