Human Capital

Zet je mensen in hun kracht, dan gaan ze stralen en je organisatie straalt mee!

Op organisatieniveau geloof ik dat de kracht van mensen (Human Capital) het succes van je organisatie bepaalt! Als mensen op de juiste plek zitten, doen waar ze goed in zijn, waar ze energie van krijgen, gezien worden en geprikkeld worden in hun persoonlijke ontwikkeling, dan hebben we het in mijn ogen over Duurzame inzetbaarheid van mensen.

Gezonde, gemotiveerde, veerkrachtige en betrokken mensen zijn productiever, positiever en loyaler. Zij voelen zich verbonden met de organisatie en hebben doorgaans een laag ziekteverzuim. Alle reden om aandacht te besteden aan het ‘Human Capital’ binnen je organisatie voor duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.

Alles wat je aandacht geeft dat groeit!

Wil jij voor jouw organisatie naar (persoonlijke) groei van jouw Human Capital, Duurzame inzetbaarheid en het (werk)plezier, vitaliteit en productiviteit van je mensen vergroten? Daardoor grip krijgen op verzuim en werken aan duurzame inzetbaarheid en effectiviteit binnen jouw organisatie? Graag kijk ik binnen de organisatie mee binnen welke thema`s er behoefte is aan aandacht voor groei of waar mogelijk uitval van mensen op de loer ligt. Samen bespreken we de bevindingen en een passend plan op maat.

Human Capital Next level

Vergroot werkgeluk!

In dit traject gaan we specifiek aan de slag met de gezondheid, vitaliteit en het werkgeluk jouw medewerker(s). 

Van verzuim, onrust en ontevredenheid op de werkvloer, naar vitale, tevreden en productieve medewerkers die in verbinding staan met zichzelf én met de organisatie!

Door middel van de krachtige combinatie van Hypnotherapie en Coaching help ik jouw medewerker(s) om op onderbewust niveau zelf sabotage processen op te ruimen om zo stressklachten te verminderen, een krachtige en diepe connectie met zichzelf te ervaren en transformaties te creëren naar krachtige, authentieke, tevreden, productieve en vitale medewerkers!

Samen kunnen we kijken naar een preventief loopbaan- of vitaliteitstraject op maat voor jouw medewerker(s)!

Prijs in overleg


"As an entrepreneur you are only as good as the people who work for you."

~ Ray Krock ( MC Donalds)


Een leven lang werkgeluk!

"Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping!

~ Aristoles

Loopbaanvraagstukken zijn vaak verweven met levensvraagstukken, wat logisch is omdat het leven een dynamisch proces is. Als er aspecten in je leven veranderen, verander jij als persoon mee. Als je als persoon groeit, veranderen andere aspecten in je leven met je mee.

Ik geloof volledig in de bovenstaande quote van de Griekse filosoof Aristoles: Als jij jouw talenten, kwaliteiten en kernwaarden kunt laten werken voor datgene waar de wereld behoefte aan heeft ben je op de juiste plaats! Ik help je graag ontdekken waar dit kruispunt zich in jouw leven bevindt!


Doe wat je leuk vindt en je hoeft nooit meer te werken!

Ervaar jij loopbaanvraagstukken? Vind je het lastig om een juiste studiekeuze te maken? Weet je niet goed welke opleiding of richting er bij jouw persoonlijke kernwaarden past? Je bent al een tijdje werkzaam op de arbeidsmarkt maar je hebt het gevoel dat dit het niet (meer) is? Wil je doorgroeien? Denk je aan een carrière switch of misschien wel ondernemerschap? Mogelijk komen persoonlijke vraagstukken wel tot uiting op de werkvloer en is er winst te behalen in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling?

Ik help je graag met;

& (her) ontdekken van jouw persoonlijke, authentieke potentieel en kernwaarden
& in kaart brengen waar jouw ambities, talenten, kwaliteiten, capaciteiten en drijfveren liggen
& onderzoeken waar jouw energie écht van gaat stromen
& groeien in jouw professionele- en persoonlijke ontwikkeling
& vergroten van je zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen
& opsporen en transformeren van belemmerende patronen of blokkades
& keuzes maken en actie ondernemen richting jouw wensen en verlangens!

Bovenal inspireer ik je met diverse tools en oefeningen om weer in je gevoel te komen en uit je cirkel te stappen, op weg naar waar jouw authentieke zelf gelukkig van wordt!

Jij Next Level

Vergroot je werkgeluk!

In dit traject gaan we specifiek aan de slag met jouw gezondheid, vitaliteit en werkgeluk, in de vorm van een loopbaan of re- integratietraject.

 

‘Van innerlijke onrust, onzekerheid, ontevredenheid en verzuim naar een liefdevolle verbinding met jouw krachtige authentieke zelf en de organisatie waarvoor je werkt.’

Door middel van de krachtige combinatie van Hypnotherapie en Coaching help ik jou om op onderbewust niveau zelf sabotage processen op te ruimen om zo stressklachten te verminderen, een krachtige en diepe connectie met jezelf te ervaren en transformaties te creëren naar rust, (zelf) vertrouwen, vitaliteit en vrijheid. Zodat jij een diepe connectie gaat ervaren met jouw authentieke Next Level zelf en jouw talenten en missie optimaal gaat inzetten!

 

Prijs in overleg

Wil jij geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen laat dan hier je mailadres achter