Jij Next level

 

Jij bent de creator van je eigen leven! 

Ik help jou om een leven te creëren waar jij écht naar verlangt en passend is bij jouw authentieke persoonlijkheid!

Een leven waarin jij  rust, vrijheid, groei, liefde, plezier, geluk en succes gaat ervaren, helemaal in lijn met de authentieke Next Level versie van jezelf!

Herken jij...

Wat als alles wat je nodig hebt al in je zit?

Rust, vrijheid, groei, geluk en succes zijn het resultaat van de manier waarop jij onderbewust bent geprogrammeerdAls jij je binnenwereld verandert, dan verandert je buitenwereld met je mee!

Stel je eens voor dat jij balans, innerlijke rust, vrijheid, voldoening, succes en ontspanning ervaart. Schaamteloos staat voor wie je bent, krachtige keuzes maakt vanuit persoonlijk leiderschap. Je geeft je grenzen aan en leeft vanuit jouw authenticiteit.

Jouw intuïtie en connectie met je hart zijn zo sterk dat je précies weet én voelt wat je nodig hebt. Je voelt een ongelimiteerd vertrouwen en geloof in dat wat voor jou bestemd is, precies zoals het bedoeld is!

Stel je eens voor dat jij jezelf volledig accepteert, oordeel loos en vanuit (zelf)liefde naar jezelf en de wereld kijkt. Je voelt je krachtig, vrij, succesvol, trots en gaat met focus, flow en positieve energie door het leven!

_DSC6061


Jij Next Level programma

Ben jij er klaar voor om échte diepgaande Bewustwording & Transformaties door te gaan maken op meerdere thema`s in je leven? Dan is het programma Jij Next Level de sleutel!  

In dit programma groei jij naar jouw maximale potentieel. Naar de authentieke versie van jezelf die zich krachtig, vrij, licht, succesvol en bruisend van (zelf)vertrouwen voelt. Jij (be)leeft jouw leven voluit!

Ik geloof dat al onze gedachten, gevoelens en gedragingen voortkomen uit dieper liggende overtuigingen die in ons onderbewuste brein zijn opgeslagen en ons bewustzijn aansturen. Belemmerende overtuigingen zorgen ervoor dat jij je geblokkeerd voelt en niet dát leven leeft waar jij zo naar verlangt. 

Met dit programma werken we vanuit het onderbewustzijn zodat we zichtbare en voelbare resultaten gaan ervaren in ons bewustzijn. 

Je gaat in lijn leven met jouw authentieke zelf, gehoor geven aan jouw behoeftes en jouw energiefrequenties verhogen zodat jij het Next Level leven gaat creëren waar jij naar verlangt

_DSC6271

Jij Next Level 1:1 programma

In dit programma begeleid ik jou 6 maanden lang naar jouw maximale potentieel. We creëren een op maat gemaakt traject dat perfect bij jou past!

Samen transformeren we blokkades en overtuigingen die je nu nog tegenhouden om je dromen en doelen te bereiken. Zo ga je volledig in lijn leven met de meest authentieke versie van jezelf. Het gepersonaliseerd Human Design rapport geeft je diepere inzichten in wie je in essentie bent.

Met de combinatie van persoonlijke coaching en hypnotherapie werken we op onderbewust niveau om jouw bewustzijn en energiefrequenties te vergroten.

Daarnaast krijg je toegang tot mijn online Level Up Academy, waar het programma Jij Next Level jou, naast de 1:1 coaching helpt om jouw nieuwe manier van leven te integreren.

Ik geloof in maatwerk, niet in een 'one size fits all' aanpak!

Jij Next Level - Online programma

In dit online programma ga jij zelf aan de slag om jouw maximale potentieel te bereiken. Je krijgt toegang tot mijn programma Jij Next Level in de Level Up Academy, waar je een ontdekkingsreis door 4 modules maakt.

Dit programma helpt je blokkades en overtuigingen te transformeren die je nu nog tegenhouden om je dromen en doelen te bereiken. Zo ga je volledig in lijn leven met de meest authentieke versie van jezelf.

In de eerste module ontvang je jouw gepersonaliseerde Human Design rapport, dat je diepere inzichten in jezelf geeft. Met 34 lessen vol gevarieerde opdrachten, video's en transformatieve zelfhypnoses, word je volledig ondersteund in dit proces.

Tijdens je reis mag je een online inspiratiesessie van 60 minuten met mij inboeken op een moment naar keuze!

Verander je binnenwereld, dan verandert de buitenwereld met je mee!

De 4V formule

Mijn ontwikkelde 4V formule, of te wel de 4 harten die samen een klaver 4 vormen, brengt jou gegarandeerd naar life changing transformaties.

Door jezelf op een dieper niveau te Verkennen (1) leer je jouw authentieke zelf kennen. In deze fase heb ik diverse toffe tools die jou opnieuw kennis laten maken met wie jij in essentie bent, onder andere Human Design!⁣

Door je te Verbinden (2) met jouw authentieke zelf en al jouw verlangens, dromen en doelen, stap je in de energie van alles wat jouw authentieke Next Level zelf graag wil. ‘Energy flows where the intention goes.⁣’

In de Verdieping (3) transformeren we onderbewuste blokkades en sabotage patronen naar aansturingssystemen die jou gaan helpen moeiteloos jouw Next Level zelf te leven. Hier passen we onder andere transformerende Hypnose technieken toe. 

Vervolgens Verankeren (4) we de nieuwe neurale paden die er in jouw onderbewuste brein zijn ‘geïnstalleerd’ en leer je hoe je jouw energiefrequenties shift naar hogere frequenties, zodat jij ook alles aantrekt wat bij die energiefrequenties hoort!

Ik ben Milou,

Als Bewustwordings- & Transformatie expert en Hypnotherapeut is het mijn missie om jou intuïtief te inspireren en te begeleiden naar jouw authentieke zelf, om het leven te creëren wat volledig bij jou past en waar jij naar verlangt! Met behulp van hypnosetools werk ik vanuit het onderbewuste brein om daar alle belemmerende aansturingssystemen te her-programmeren voor nieuwe en functionele programma`s die jou gaan helpen jou dromen en doelen te bereiken.

Mijn ervaring is dat als jij in lijn bent met jouw authentieke zelf, dan gaat de energie stromen en ga jij jouw mooiste leven creëren! 

Ik ben géén ‘therapeut-therapeut’, ik geloof niet in eindeloze praatsessies. Sterker nog ik geloof dat blijven praten over je issues er alleen maar voor zorgt dat de aangelegde neurale paden en bijbehorend gedrag en gevoel, er alleen maar door worden verstevigd. We gaan samen aan de slag met het aanleggen van nieuwe neurale paden, met nieuwe overtuigingen, nieuw gedrag en nieuwe gevoelens!

 

Deze mensen gingen jou voor!

Nancy van de Worp
Nancy van de Worp
2024-06-24
Milou kende ik al van een eerdere coaching. Daar heb ik destijds veel aan gehad. Nu een transformatietraject met haar gedaan. De start was voor mij heel heftig, maar de inzichten zijn waardevol en verklaren zoveel. Zag wat op tegen de hypnotherapie, maar dat is niets om bang voor te zijn. Zeker een aanrader.
Renske Dekker
Renske Dekker
2024-06-21
Ik heb een coaching traject gevolgd bij Milou en kan haar ten zeerste aanbevelen. Ze heeft me enorm geholpen om ‘uit de knoop’ te raken en nog meer te genieten van het leven. Dankzij haar begeleiding sta ik nu veel positiever in het leven. Wat ik waardeer aan Milou is dat ze enorm toegankelijk is, een lief persoon en in haar coaching een veelzijdige aanpak heeft. Van wandelsessies en hypnose tot diepgaande gesprekken, elke sessie was uniek en waardevol. Deze variatie zorgde ervoor dat ik op verschillende manieren aan mezelf kon werken en nieuwe inzichten kreeg. Dankzij Milou heb ik mezelf beter leren kennen. Haar coaching heeft me het vertrouwen gegeven om de toekomst met optimisme tegemoet te zien. Milou is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en een positieve verandering in zijn of haar leven.✨💛
Laura Oost Lievense
Laura Oost Lievense
2024-06-21
Milou is een hele fijne, rustige en prettige vrouw. Ik heb me altijd goed op mijn gemak gevoelt en het gevoel gehad open te kunnen zijn over mijn gedachten. Ik heb de combinatie van coaching en hypnotherapie echt als heel waardevol ervaren. Doordat je ook hypnose toepast kon je voor mijn gevoel ook gelijk aan de slag in plaats van alleen dingen te bespreken. Ik zou het een ieder aanraden!
Jolande Groenewold
Jolande Groenewold
2024-05-06
Na lang wikken en wegen toch de stap gezet om bij Milou de hypnose therapie te doen om beter mijn grenzen aan te kunnen geven bij dominantie en mijn struggle met mijn innerlijke boosheid. Na een paar dagen voelde ik veel meer rust in mijn hele lijf en mijn denken. Milou is erg zorgzaam, lief en zacht en stelt je op je gemak. Een ware beleving die me tot op de dag van vandaag helpt. Dank je wel lieve Milou. Liefs van Jo. ❤️❤️
Marleen Hovestad
Marleen Hovestad
2024-05-01
Ik kan na het traject bij Milou absoluut zeggen dat ik Next Level ben gegaan! Een veilige space, waar Milou mij met veel vertouwen, inspiratie en kunde een aantal transformaties heeft laten doormaken. De combinatie met de Hypnoses en de opdrachten werkte heel fijn! Als je nog twijfelt, gewoon instappen en jij gaat ook Next Level!
Gemma Koppelman
Gemma Koppelman
2024-03-14
Via via ben ik bij Milou gekomen. Ons eerste contact was een telefonisch gesprek. Wat mij gelijk opviel was de rust in haar stem waardoor ik met een vertrouwt gevoel naar onze eerste afspraak ging. De sessies waren heel fijn. De rust en het vertrouwen die Milou uitstraalt maakt dat je je veilig voelt bij haar! Waardevolle gesprekken; iets wat je de rest van je leven mee neemt!!
Daphne Schuppert
Daphne Schuppert
2024-03-04
De hypnotherapie heeft zoveel voor mij gedaan dat ik nu denk: Had ik het maar eerder gedaan! Zonder bewust hard te werken, een veel sneller en beter resultaat. Milou zorgde ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik vond het fijn dat we elkaar telefonisch hadden gesproken voordat ik op locatie kwam en haar expertise kwam daar al goed naar voren. Ik heb verschillende therapieën gevolgd maar allemaal op/via het bewustzijn. Na 1 sessie van Milou al gelijk veel meer rust in mijn lijf en hoofd. Echt bizar! Zeker aan te bevelen!
Everaarts Tenhagen
Everaarts Tenhagen
2024-02-08
Ben Bij Milou gekomen met een hulpvraag, Allereerst viel mij op hoeveel rust deze vrouw uitstraald. Ze is heel begripvol, luistert goed en denkt mee. Ook weet zij precies de vinger op de zere plek te leggen, kortom een echte proffessional. Eerst had ik nog zoiets als hypnotherapie maar niet te zweverig is, maar ze doet het geweldig en staat met beide benen op de grond. Milou is een mooi mens en een fijne gespreks partner. Mij heeft ze fantastisch geholpen,en kan haar zeker aanraden. (RE)
Mirjam Keijzer
Mirjam Keijzer
2024-02-02
Mijn sessies met Milou waren heftig en super! Ik ben zeer tevreden en het helpt ook echt! Voel me vrijer en zeker. Ik raad het iedereen aan!
Gertine Vorstelman
Gertine Vorstelman
2024-01-05
Milou is een ontzettend professionele coach en hypnotherapeut. Naast haar professionele kant is ze ook nog eens gewoon een heel fijn en mooi mens. Ze luistert goed naar je hulpvraag en weet uitstekend maatwerk te leveren. Ik heb mij bij haar veilig en vertrouwd gevoeld en ben blij dat ik voor haar traject heb gekozen. Er heeft een zichtbare verandering voor mij plaatsgevonden; bewust en onbewust.

Veel gestelde vragen & antwoorden

Is jouw vraag nog niet beantwoord, neem dan geheel vrijblijvend contact met me op!

Het Jij Next Level Programma is voor iedereen die Next Level wil gaan in zijn/ haar leven. Ben je uit verbinding geraakt met jezelf en wil je kennis gaan maken met de meest authentieke essentie van jezelf om zo meer zelfliefde en leiderschap te gaan ervaren, zodat jij het leven volgens jouw leefregels gaat leven. Als je je geblokkeerd voelt en onderbewuste overtuigingen die jou klein houden wilt oplossen. Of jij je herkent in de opsomming helemaal hierboven aan de pagina.

Tijdens het 1:1 programma Jij Next Level houden we een doorlooptijd van 6 maanden aan. In 6 maanden zien wij elkaar 6 keer in een 1:1 setting en volg je zelfstandig de 4 modules uit het Jij Next Level programma in de Level Up Academy. De modules zijn ook binnen 6 maanden af te ronden.

Het online programma Jij Next level, zonder 1:1 begeleiding is ook goed te doen binnen 4-6 maanden. Maar omdat je je leven lang toegang behoudt, kun je het op je eigen temp doen. Het is immers jouw proces!

Het Jij Next Level programma in de Level Up Academy bestaat uit 4 modules die je geheel zelfstandig en op je eigen tempo kunt uitvoeren. Tijdens het 1:1 programma heb je mij 6 maanden lang als coach/ mentor aan jouw zijde. We zien elkaar dan 6 keer in een geheel op maatgemaakt persoonlijk begeleidingstraject.

Het online programma; online toegang tot het programma Jij Next Level in de Level Up Academy, een gepersonaliseerd Human Design rapport en een online inspiratiesessie tijdens je proces.

Jij Next Level 1:1: online toegang tot het programma Jij Next Level in de Level Up Academy, een gepersonaliseerd Human Design rapport, 6 1:1 sessies in een geheel op maatgemaakt persoonlijk begeleidingstraject en je hebt mij 6 maanden aan je zijde.

Zeker,- heel goed zelfs! Ik maak graag een offerte voor je werkgever als jouw werkgever bereid is om in jou te investeren.

Ja,- ik maak het graag voor iedereen mogelijk om te kunnen investeren in zichzelf. Daarom mag je het 1:1 programma in 1,2 of 3 termijnen betalen. Het online programma kan je in 1 en 2 termijnen voldoen.

Wil jij geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen laat dan hier je mailadres achter