Hi, ik ben Milou

Als Bewustwordings- & Transformatie expert en Hypnotherapeut is het mijn missie om jou intuïtief te inspireren en te begeleiden naar jouw authentieke zelf, om het leven te creëren wat volledig bij jou past en waar jij naar verlangt!

Ik ben géén ‘therapeut-therapeut’, ik geloof niet in praatsessies die maanden duren. Sterker nog ik geloof dat blijven praten over je issues er alleen maar voor zorgt dat de aangelegde neurale paden en bijbehorend gedrag en gevoel, er alleen maar door worden verstevigd. We gaan samen aan de slag met het aanleggen van nieuwe neurale paden, met nieuwe overtuigingen, nieuw gedrag en nieuwe gevoelens!

"Mensen bewust maken van hun blokkerende overtuigingen en processen, deze transformeren zodat ze hun maximale, authentieke potentieel gaan benutten én hun leven voluit gaan (be) leven!"


Mijn persoonlijke verhaal

Jarenlang voelde ik dat er meer was maar ik kwam er niet bij. Onzekerheid, falen en een gevoel van zoekend zijn overheersten mijn dagen. Ik barstte van de passie, ambitie en verlangens, maar liet mijn ware potentieel volledig onbenut.

Als meisje van 4 jaar had ik al een grote droom; Ik wilde de beste dressuuramazone worden! Jaren zette alles op alles om die droom waar te maken, investeerde al mijn tijd, geld en energie hierin. Na mijn studie Psychologie begon ik mijn eigen Dressuurstal en verwezenlijkte zo een ware meisjesdroom. Maar helaas bleven mijn grootste dromen buiten bereik. Ik wilde de allerbeste dressuurpaarden rijden, wedstrijden en kampioenschappen winnen, eigenlijk gewoon heel succesvol zijn in dat waar mijn passie lag. Na verloop van tijd verdween het plezier en voelde ik enkel druk, teleurstelling en tegenslagen. Toch bleef ik doorgaan, hard werken, lessen nemen, mensen benaderen voor samenwerkingen. Maar ik kreeg het niet voor elkaar. Ik geloofde steeds minder in mijn dromen, mezelf en de toekomst. Ik besloot iets anders te proberen en ben toen voor een periode in loondienst gaan werken. Daar leerde ik een belangrijke les: dit werk was niet wie ik werkelijk was, waar mijn hart lag en het maakte me doodongelukkig. Ik raakte steeds verder af van mijn ware zelf en had voor mijn gevoel ontzettend gefaald.

Na veel werk op persoonlijke ontwikkeling, coaching, hypnotherapie en trainingen kwam ik erachter dat ik eigenlijk nooit écht geloofde dat waar ik naar verlangde voor mij was weggelegd. Nu, terugkijkend op wat ik heb meegemaakt, geleerd en heb ontdekt over mezelf zie ik précies waar het stagneerde. Het ontbrekende geloof en vertrouwen in mezelf, mijn dromen en verlangens blokkeerde alles! En was (ook ik) verstrikt geraakt in een Selffulfilling Prophecy-effect en trok ik aan hoe ik me voelde, niet wat ik wilde!
Door me bewust te worden van mijn eigen verhalen en overtuigingen, gevormd door opvoeding, jeugdervaringen en andere gebeurtenissen, ontdekte ik wat ik moest transformeren om mijn brein mij positief te laten aansturen. Hypnotherapie hielp me daar enorm bij. Ook heeft Hypnotherapie ervoor gezorgd dat gevoelens die voortkwamen uit deze negatieve overtuigingen voorgoed uit mijn systeem zijn verdwenen.

Ik ervaarde dat positieve gedachten mijn gemoedstoestand en vervolgens mijn buitenwereld compleet konden veranderen, in positieve zin!
Ik ging veel meer leven vanuit mijn hart, mijn innerlijke gevoel. Ik koos steeds vaker voor mezelf en voor de dingen die voor mij goed voelde. Ik durfde eigenlijk mijn ware zelf te laten zien, zonder me daarbij te schamen of me nog druk te maken over wat andere mensen hier van zouden vinden. Zo ontvouwde er zich in een sneltrein een leven wat mij zo veel meer vrijheid, geluk, kracht, rust, liefde, succes, voldoening, vertrouwen en geloof brengt!

En ik kan je vertellen dit is FANTASTISCH, bijna MAGISCH!

Sinds het werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en het bewust worden én transformeren van mijn blokkerende overtuigingen, processen en patronen voel ik een onvoorwaardelijke liefde voor, en acceptatie van mijn authentieke Zelf. Ik heb een rotsvast vertrouwen en geloof dat datgene dat écht bij mij hoort en waar ik écht zielsveel van houd op mijn pad verschijnt.

Dus met recht mijn motto “Succes, groei, vrijheid en geluk is het resultaat van de manier waarop je ben geprogrammeerd! ” Met de kanttekening, dat je met alle liefde en motivatie je denksystemen kan willen veranderen, maar als er in je onderbewustzijn blokkerende overtuigingen liggen zal je die eerste moeten aanpakken, dan volgt de rest vanzelf!

Het positieve is, met Hypnotherapie kan dit snel, krachtig, effectief en voor lange termijn!

Na deze ‘mindblowing’ transformaties die ik zelf heb doorgemaakt, heb ik me als Coach en Psycholoog laten opleiden tot Hypnotherapeut. En ben ik gediplomeerd Hypnotherapeut vanuit het Internationale Dave Elman Hypnosis Institute. 

Kijk hier wat ik voor jou kan betekenen:


"Believing in yourself is the first secret to success"

~ Ralph Waldo Emerson

Samengevat

& 36 jaar
& Sterrenbeeld Vissen
& Human Design; Projector 4/6
& Psycholoog, Inspirator, Coach en Hypnotherapeut
& Samen met Mathijs en moeder van Jilah
& Moeder, geliefde, dochter, zus, vriendin, tante, nicht
& Intuïtief, open, krachtig, authentiek, spiritueel, nuchter, integer, gedreven, ambitieus, passievol, enthousiast, spontaan, avontuurlijk, leergierig en betrouwbaar.
& Gek op paarden, sport, dressuur rijden en fokkerij
& Ik houd van lekker en gezond eten en koken
& Wandelen, natuur, buiten zijn en avontuur
& Yoga, mediteren, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling
& Mijn persoonlijke kernwaarden zijn vrijheid, authenticiteit, liefde, balans, passie, vertrouwen, transparantie, avontuur, plezier, comfort en verbinding.

Wil jij geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen laat dan hier je mailadres achter