Hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren

"Na het persoonlijke coachingstraject met Milou ben ik veel bewustere keuzes gaan maken. Daarom heb ik nu meer de regie terug op mijn even en maak ik beslissingen die bij mij passen!"
Francis
45 jaar
"Ik ben heel blij met de hulp die Milou mij heeft kunnen bieden tijdens mijn zoektocht van mijn studiekeuze! Door fijne gesprekken, de juist testen te doen en mij goed in te lezen van de uitkomsten hiervan heb ik een juist beeld gekregen met wat bij mij past en waar mij kwaliteiten liggen. Hierdoor heb ik de juiste keuze gemaakt en ben ik op de dag van vandaag nog steeds blij met mijn studie! Ik ben Milou erg dankbaar voor de hulp."
Sofie
20 jaar
"Al een hele tijd bleven de prestaties met mijn paarden op wedstrijden uit. Mijn rijden thuis was niet te vergelijken met mijn rijden in de wedstrijdring. Met Milou ben ik aan de slag gegaan met mijn overtuigingen, ademhaling en hebben we doelen concreet gemaakt. Wat ik erg fijn vond is dat we een paar keer samen hebben getraind en dat Milou mee is geweest om mij te begeleiden op wedstrijdterrein. Hierdoor werd ik me van een aantal dingen bewust, waardoor ik hier nu bewuster aandacht voor heb."
Cynthia
20 jaar
Tijdens het eerste jaar van mijn opleiding hbo rechten kwam ik erachter dat ik een verkeerde keuze had gemaakt. Milou heeft mij gecoacht in het vinden van een geschikte opleiding die wel bij mij past. Door middel van een test en het fijne gesprek wat ik daarna met Milou heb gehad om de uitkomsten van de test te bespreken, ben ik erachter gekomen dat mijn passie en talenten heel ergens anders liggen en dat daar ook een passende opleiding voor is. Dit schooljaar start ik met de hbo-opleiding Toegepaste psychologie. Ik ben dankbaar dat ik in contact ben gekomen met Milou. Zij is een lief en warm persoon die echt het gesprek met je aangaat!"
Donatella
20 jaar
"Hele leuke en leerzame workshop! Ons team heeft de workshop als inspirerende ervaren. Milou is een energieke en enthousiaste trainer en heeft ons goed op weg geholpen door het delen van tips en tricks voor het geven van een presentatie."
Melissa Finsy
Boxx Opslag
"Milou heeft een passie voor de paarden en die delen we. Ook is ze een rustige betrouwbare coach, Milou begreep mij en mijn verhaal als coach heel erg goed. Door aandachtig te luisteren, door te vragen kreeg ik inzicht en kans om mij verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak en in de sport. Aanrader! "
Winnie
"Hi Milou, ik had na een paar dagen na de hypnosesessie echt al ontspanning! Ik ben ook minder gestrest en mijn spieren staan ook niet meer strak! Ik sta niet meer 24/7 aan tijdens mijn menstruatie afgelopen week heb ik ook geen paniekaanvallen gehad en ook niet na die tijd. Ik voel me echt goed!"
Vrouw met PMS klachten
35 jaar
"Hey Milou, ik had vanmorgen die presentatie. Zo bijzonder, ik heb goed geslapen en voelde me gisteren eigenlijk gewoon relaxed. Vanmorgen wel een gezonde spanning! Inhoudelijk voelde ik me sterk en zeker, wat een bevrijding."
Man met sprekersangst
45 jaar

Wil jij geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen laat dan hier je mailadres achter