Hypnotherapie

Jij bent de creator van je eigen leven! 

Ik help jou om een leven te creëren waar jij écht naar verlangt en passend is bij jouw authentieke persoonlijkheid!

Een leven waarin jij  rust, vrijheid, groei, liefde, plezier, geluk en succes gaat ervaren, helemaal in lijn met de authentieke Next Level versie van jezelf.

Jouw gevoelens, gedachtes, gedrag en de daaropvolgende gebeurtenissen en resultaten in jouw leven worden bepaald door hoe jij vanuit onderbewust breinniveau wordt aangestuurd.

Rust, vrijheid, groei, liefde, plezier, geluk en succes zijn dus het resultaat van de manier waarop jij onderbewust bent geprogrammeerd

Conditionering, opvoeding, onverwerkte emoties en verhalen die jij jezelf (herhaaldelijk) vertelt vormen deze onderbewuste aansturingssystemen.

Als jij het leven wilt gaan leven dat jij wenst, is het dus van belang dat jij invloed kunt uitoefenen op deze onderbewuste processen, dit kan op een krachtige, effectieve en relatief snelle manier met behulp van hypnosetools.

Verander je binnenwereld, dan verandert de buitenwereld met je mee!

_DSC6061


Herken jij...


Hypnotherapie, de therapeutische toepassing van hypnose

Wil jij snel, krachtig en voor lange termijn afscheid nemen van angst, paniek, stress, onrust, ongewenste gevoelens, gewoontes of verslavingen? Wil jij jouw (zelf)vertrouwen en het geloof in jezelf en het leven een boost geven?

Is er ‘iets’ waardoor het nog niet lukt om jouw persoonlijke- en professionele groei of je sportprestaties naar een hoger plan tillen? Houdt jij jezelf klein, of er zijn sabotage mechanismen welke jou blokkeren in het maken van keuzes?

Wil jij meer vrijheid, plezier, geluk, voldoening, succes, gezondheid, focus en groei ervaren maar staan blokkades je in de weg?

Heb je last van onverklaarbare fysieke klachten, pijn of allergieën? 

Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat hypnose een krachtig en effectief middel is in therapieën en coaching.

photo-1633977264416-8c66c1300e63

Hypnose Transformatietraject

Dit Hypnose & Transformatietraject bestaat uit 3 sessies, waarin we 1:1 (persoonlijk of online) uitgebreid aandacht besteden aan het thema dat jij wenst te transformeren. We creëren door middel van Hypnotherapie diepe transformaties, doordat we jouw brein herprogrammeren naar de doelen en wensen die jij diep van binnen hebt!

Diepe transformatie op onderbewust niveau. Een nieuwe binnenwereld creëert een nieuwe buitenwereld!

Hypnose Powersessie

Door middel van ‘directe hypnose’ gaan we direct naar de kern van het probleem. We herprogrammeren ongewenste aansturingssystemen in het onderbewuste brein naar aansturingssystemen en mechanismen welke wel wenselijk zijn. Zodat jij weer de (be)vrijheid, rust en ontspanning ervaart waar je zo naar verlangt!

Eenmalig, krachtig, ontspannend! Langdurige transformatie op 1 thema.

BrainPower Zelfhypnose pakket

In dit BrainPower zelfhypnose pakket vindt je 5 hypnose audio`s in 5 universele thema`s die je gaan helpen bij stressvermindering, het vergroten van je (zelf)vertrouwen, shiften naar positieve emoties en het verbeteren van slaap.

Zelfhypnose is een techniek waarmee je door diepe ontspanning en focus je onderbewustzijn positief beïnvloedt.

Mensen voelen zich na een sessies ontspannen, vrijer, rustiger, krachtiger en meer in vertrouwen!

Bewustzijn (2)

We weten dat ons brein is onderverdeeld in het bewustzijn (werkgeheugen) en het onderbewustzijn (de harde schijf). 

Maar wist jij ook dat we van slechts 5% bewust zijn van ons gedrag, gedachten en gevoelens? Maar liefst 95% van onze gedachten, gevoelens en gedragingen gaan dus onbewust en worden aangestuurd door de automatische piloot, ons ‘persoonlijke besturingssysteem’. 

In ons onderbewustzijn liggen al je overtuigingen, herinneringen en het verhaal dat je over jezelf  bent gaan geloven opgeslagen. Ontstaan door situaties die je eerdere in je leven hebt meegemaakt, conditioneringen en opgeslagen, onverwerkte emoties. Deze vormen jouw aansturingssystemen en bepalen dus hoe jij op bewust niveau denkt, voelt en handelt.

Ik ben Milou,

Als Bewustwordings- & Transformatie expert en Hypnotherapeut is het mijn missie om jou intuïtief te inspireren en te begeleiden naar jouw authentieke zelf, om het leven te creëren wat volledig bij jou past en waar jij naar verlangt! Met behulp van hypnosetools werk ik vanuit het onderbewuste brein om daar alle belemmerende aansturingssystemen te her-programmeren voor nieuwe en functionele programma`s die jou gaan helpen jou dromen en doelen te bereiken.

Mijn ervaring is dat als jij in lijn bent met jouw authentieke zelf, dan gaat de energie stromen en ga jij jouw mooiste leven creëren! 

Ik ben géén ‘therapeut-therapeut’, ik geloof niet in eindeloze praatsessies. Sterker nog ik geloof dat blijven praten over je issues er alleen maar voor zorgt dat de aangelegde neurale paden en bijbehorend gedrag en gevoel, er alleen maar door worden verstevigd. We gaan samen aan de slag met het aanleggen van nieuwe neurale paden, met nieuwe overtuigingen, nieuw gedrag en nieuwe gevoelens.

Deze mensen gingen jou voor!

Nancy van de Worp
Nancy van de Worp
2024-06-24
Milou kende ik al van een eerdere coaching. Daar heb ik destijds veel aan gehad. Nu een transformatietraject met haar gedaan. De start was voor mij heel heftig, maar de inzichten zijn waardevol en verklaren zoveel. Zag wat op tegen de hypnotherapie, maar dat is niets om bang voor te zijn. Zeker een aanrader.
Renske Dekker
Renske Dekker
2024-06-21
Ik heb een coaching traject gevolgd bij Milou en kan haar ten zeerste aanbevelen. Ze heeft me enorm geholpen om ‘uit de knoop’ te raken en nog meer te genieten van het leven. Dankzij haar begeleiding sta ik nu veel positiever in het leven. Wat ik waardeer aan Milou is dat ze enorm toegankelijk is, een lief persoon en in haar coaching een veelzijdige aanpak heeft. Van wandelsessies en hypnose tot diepgaande gesprekken, elke sessie was uniek en waardevol. Deze variatie zorgde ervoor dat ik op verschillende manieren aan mezelf kon werken en nieuwe inzichten kreeg. Dankzij Milou heb ik mezelf beter leren kennen. Haar coaching heeft me het vertrouwen gegeven om de toekomst met optimisme tegemoet te zien. Milou is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en een positieve verandering in zijn of haar leven.✨💛
Laura Oost Lievense
Laura Oost Lievense
2024-06-21
Milou is een hele fijne, rustige en prettige vrouw. Ik heb me altijd goed op mijn gemak gevoelt en het gevoel gehad open te kunnen zijn over mijn gedachten. Ik heb de combinatie van coaching en hypnotherapie echt als heel waardevol ervaren. Doordat je ook hypnose toepast kon je voor mijn gevoel ook gelijk aan de slag in plaats van alleen dingen te bespreken. Ik zou het een ieder aanraden!
Jolande Groenewold
Jolande Groenewold
2024-05-06
Na lang wikken en wegen toch de stap gezet om bij Milou de hypnose therapie te doen om beter mijn grenzen aan te kunnen geven bij dominantie en mijn struggle met mijn innerlijke boosheid. Na een paar dagen voelde ik veel meer rust in mijn hele lijf en mijn denken. Milou is erg zorgzaam, lief en zacht en stelt je op je gemak. Een ware beleving die me tot op de dag van vandaag helpt. Dank je wel lieve Milou. Liefs van Jo. ❤️❤️
Marleen Hovestad
Marleen Hovestad
2024-05-01
Ik kan na het traject bij Milou absoluut zeggen dat ik Next Level ben gegaan! Een veilige space, waar Milou mij met veel vertouwen, inspiratie en kunde een aantal transformaties heeft laten doormaken. De combinatie met de Hypnoses en de opdrachten werkte heel fijn! Als je nog twijfelt, gewoon instappen en jij gaat ook Next Level!
Gemma Koppelman
Gemma Koppelman
2024-03-14
Via via ben ik bij Milou gekomen. Ons eerste contact was een telefonisch gesprek. Wat mij gelijk opviel was de rust in haar stem waardoor ik met een vertrouwt gevoel naar onze eerste afspraak ging. De sessies waren heel fijn. De rust en het vertrouwen die Milou uitstraalt maakt dat je je veilig voelt bij haar! Waardevolle gesprekken; iets wat je de rest van je leven mee neemt!!
Daphne Schuppert
Daphne Schuppert
2024-03-04
De hypnotherapie heeft zoveel voor mij gedaan dat ik nu denk: Had ik het maar eerder gedaan! Zonder bewust hard te werken, een veel sneller en beter resultaat. Milou zorgde ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik vond het fijn dat we elkaar telefonisch hadden gesproken voordat ik op locatie kwam en haar expertise kwam daar al goed naar voren. Ik heb verschillende therapieën gevolgd maar allemaal op/via het bewustzijn. Na 1 sessie van Milou al gelijk veel meer rust in mijn lijf en hoofd. Echt bizar! Zeker aan te bevelen!
Everaarts Tenhagen
Everaarts Tenhagen
2024-02-08
Ben Bij Milou gekomen met een hulpvraag, Allereerst viel mij op hoeveel rust deze vrouw uitstraald. Ze is heel begripvol, luistert goed en denkt mee. Ook weet zij precies de vinger op de zere plek te leggen, kortom een echte proffessional. Eerst had ik nog zoiets als hypnotherapie maar niet te zweverig is, maar ze doet het geweldig en staat met beide benen op de grond. Milou is een mooi mens en een fijne gespreks partner. Mij heeft ze fantastisch geholpen,en kan haar zeker aanraden. (RE)
Mirjam Keijzer
Mirjam Keijzer
2024-02-02
Mijn sessies met Milou waren heftig en super! Ik ben zeer tevreden en het helpt ook echt! Voel me vrijer en zeker. Ik raad het iedereen aan!
Gertine Vorstelman
Gertine Vorstelman
2024-01-05
Milou is een ontzettend professionele coach en hypnotherapeut. Naast haar professionele kant is ze ook nog eens gewoon een heel fijn en mooi mens. Ze luistert goed naar je hulpvraag en weet uitstekend maatwerk te leveren. Ik heb mij bij haar veilig en vertrouwd gevoeld en ben blij dat ik voor haar traject heb gekozen. Er heeft een zichtbare verandering voor mij plaatsgevonden; bewust en onbewust.
_DSC5318

* Als je besluit om na hypnotherapie helemaal Next level te willen gaan en jezelf door de combinatie van Coaching, Hypnotherapie en Inspiratie, op meerdere thema`s te willen transformeren of jezelf een verdere boost wilt geven in je persoonlijke groei, ongelimiteerd gaan leven, (sport) prestaties verbeteren en jouw richting (her) ontdekken? Dan wordt je investering op je Jij Next Level 1:1 programma in mindering gebracht.

 


Veel gestelde vragen & antwoorden

Is jouw vraag nog niet beantwoord, neem dan geheel vrijblijvend contact met me op!

De tool hypnose of de therapeutische toepassing van hypnose (Hypnotherapie) is voor iedereen die op onderbewust niveau wil werken aan gedragsverandering, emotie/ en traumaverwerking, stressmanagement, ontspanning, diverse angsten, paniekaanvallen, fobieën, pijnbeheersing, en verslavingen. Het kan helpen bij slaapproblemen, gewichtsverlies, het verbeteren van zelfvertrouwen, prestaties, het oplossen van blokkades en overtuigingen die (persoonlijke) groei in de weg staan. Sporters die hun prestaties willen verbeteren door middel van mentale training, kunnen ook baat hebben bij hypnotherapie.

Hypnotherapie kan zeer effectief zijn, maar het is niet voor iedereen geschikt. Mensen met bepaalde medische- of psychologische aandoeningen moeten voorzichtig zijn en er zal altijd een uitgebreide intake plaats vinden. Concrete contra-indicaties voor hypnotherapie zijn:

  1. Psychotische Stoornissen zoals schizofrenie of ernstige bipolaire stoornissen.
  2. Epilepsie, vanwege het risico op aanvallen.
  3. Persoonlijkheidsstoornissen zoals borderline persoonlijkheidsstoornis.
  4. Cardiovasculaire problemen, vooral bij ernstige hartaandoeningen.
  5. Gebruik van (recreatieve) drugs of alcohol tijdens sessies.
  6. Ongecontroleerde angststoornissen die eerst onder controle moeten worden gebracht.-

Iedereen die ooit in hypnose is geweest zal hypnose beschrijven als een heerlijke, ontspannen en bijzondere ervaring. Je bent niet ‘weg’, je hoort alles en maakt alles mee. 

Ik maak gebruik van ontspanningstechnieken gecombineerd met mentale focus waar hypnose mee gepaard gaat. Deze ontspanning, trance, zorgt ervoor dat je meer open staat voor positieve suggesties en herbelevingen.

Het is als in een dagdroom of een film of boek waar je zo inzit dat je helemaal meeleeft met de hoofdpersoon. En ook weet je dat het niet echt is wat daar gebeurt. Wanneer je in hypnose bent kun je je voelen alsof tussen slapen en waken inzit. Je bent helemaal relaxed en minder bezig met de buitenwereld. Je gedachten worden ook minder, maar dat betekent niet dat je geen controle hebt.

Nee, je hebt volledig de regie en controle.  Sommige mensen verwarren hypnotherapie met showhypnose. Als jij niet een onderbewust verlangen hebt om een kip na te doen als ik met mijn vingers knip, zul je dit ook niet doen, al zou ik de suggestie geven 😉

Als jij bijvoorbeeld iets niet wil zeggen in hypnose dat doe je dat ook echt niet. En als het brandalarm afgaat doe je gewoon je ogen open en loop je naar buiten.

Ook kom je altijd weer ‘uit’ hypnose!

Ja,- als jij besluit dat jij in hypnose wilt, dan ga je in hypnose. Ook al ben je krachtig, zelfverzekerd of dominant van karakter of heb je moeite om de controle los te laten. 

Ongeveer 85% van alle mensen is ‘hypnotiseerbaar’ en 10% van alle mensen is in staat een heel diepe trance te bereiken.

Na de hypnose sessie zorg ik er altijd voor dat je weer helder en fris wakker wordt. Je gaat met energie de rest van de dag in. Een sessie kan wel intens zijn, zorg ervoor dat je na de sessie geen vermoeiende dingen hebt gepland. Je kunt gewoon naar huis rijden. 

Wil jij geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen laat dan hier je mailadres achter