Hypnose powersessie

Eenmalig, krachtig, ontspannend! Langdurige transformatie op 1 thema.

Wil jij snel, krachtig en voor lange termijn afscheid nemen van 1 concreet thema dat te maken heeft met angst, paniek, stress, onrust, ongewenste gevoelens, gewoontes of verslavingen? Heb je mogelijk onverklaarbare fysieke klachten, pijn of allergieën?

Wil jij jouw (zelf)vertrouwen en het geloof in jezelf en het leven een boost geven?

Is er ‘iets’ waardoor  het nog niet lukt om jouw persoonlijke- en professionele groei of je sportprestaties naar een hoger plan tillen? Houdt jij jezelf klein, of er zijn sabotage mechanismen welke jou blokkeren in het maken van keuzes?

Wil jij meer vrijheid, plezier, geluk, voldoening, succes, gezondheid, focus en groei ervaren maar staan blokkades je in de weg?

 

We starten met een uitgebreid telefonisch consult. We maken kennis en bespreken het thema dat jij wenst op te lossen. we maken tijdens dit gesprek al een start met het voorgesprek. Ik leg je alles uit over hypnose en wat je kunt verwachten. Uiteraard beantwoord ik al je vragen. 

& Tijdens de sessie (persoonlijk of online) vervolgen we het voorgesprek, waar we inzoomen op wat jij wenst te voelen en wilt ervaren als je probleem is opgelost.

Door middel van ‘directe hypnose’ gaan we vervolgens direct naar de kern van het probleem. We herprogrammeren ongewenste aansturingssystemen in het onderbewuste brein naar aansturingssystemen en mechanismen welke wel wenselijk zijn. Zodat jij weer de (be)vrijheid, rust en ontspanning ervaart waar je zo naar verlangt!

Doorgaans voelen mensen zich na de sessies ontspannen, vrijer, rustiger, krachtiger en meer in vertrouwen!
Ontdek ook de verbazingwekkende kracht van hypnose en de oneindige mogelijkheden die het je, voor lange termijn biedt!

      € 195,- 

* Als je besluit om na deze sessie met het Hypnose Transformatietraject verder te gaan óf helemaal Next level te willen gaan en jezelf door de combinatie van Coaching, Hypnotherapie en Inspiratie, op meerdere thema`s te willen transformeren of jezelf een verdere boost wilt geven in je persoonlijke groei, ongelimiteerd gaan leven, (sport) prestaties verbeteren en jouw richting (her) ontdekken? Dan wordt je investering van € 195,- op je vervolgtraject in mindering gebracht.

 

Interesse?

Als jij samen met mij deze stap maken naar rust, vrijheid, ontspanning en geluk?


  • Alle sessies kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden.  Als je het prettig vindt kunnen we de sessie ook wandelend vormgeven. Vind je het prettig om gecoacht te worden in je eigen omgeving? Ook daar kunnen we het over hebben!
  • Ik vind maatwerk belangrijk, dus als je zelf een idee hebt over de vormgeving van je traject, daar sta ik zeker voor open!
  • Een kennismakingsgesprek is gratis, evenals de eventuele, korte contactmomenten tussen de sessies door.
  • De sessies duren doorgaans 60- 75 minuten. De hypnose sessies duren 90 minuten.
  • Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Hypnotherapie is van btw vrijgesteld.
  • Betalen in termijnen is mogelijk.
  • Loopbaantrajecten worden naar wens op maat gemaakt en zijn  exclusief 21% btw.
  • Wil je een factuur, bijvoorbeeld voor je werkgever, dan is dit mogelijk.

Wil jij geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen laat dan hier je mailadres achter